вівторок, 28 січня 2014 13:14

Китайський суперкар за 2 мільйони і розкішна підробка Rolls-Royce Phantom - Топ-5 найдорожчих автомобілів Піднебесної
6

Лімузин Hongqi
Інший автомобіль, який випускається під люксовим шильдиком Hongqi - менш помпезний, але все ж «урядовий лімузин» H7. Автомобіль створений на базі Toyota Crown і націлений на боротьбу з преміальними моделями німецьких брендів (Mercedes, Audi, BMW). Вартість Hongqui H7 варіюється в межах від 45 до 70 тисяч доларів.
Справжній китайський суперкар був представлений на Шанхайському автошоу в квітні минулого року. Купе Icona Volcano, дітище фірми Icona Shanghai, оснастили гібридною силовою установкою потужністю 950 к.с., з якої китайський суперкар зміг розвинути 350 км/год і розігнатися до ста за 3 секунди. Icona Volcano був зібраний всього в декількох примірниках, кожен з яких продали за ціною близько 2 мільйонів євро.
Найбільший кросовер в модельному ряду Great Wall, так само представлений як «люксовий SUV» - це Haval H8, який надійде в продаж в жовтні поточного року. Саме на H8, ймовірно, пересядуть ті китайські чиновники, які до сьогоднішнього дня роз'їжджали на Land Cruiser і Gelandewagen. Втім, «люксовість» Haval H8 досить відносна - від 400 до 25 32 500 доларів.
Geely GE - китайська копія Rolls-Royce Phantom. Схожість екстер'єрів підкреслено навіть такими дрібними деталями як крилата фігурка на капоті. Вартість Geely GE складає близько 44 000 доларів.

Уряд Китайської Народної Республіки заборонив всім своїм чиновникам користуватися автомобілями іноземних брендів. Тепер всі посадові особи в Китаї будуть змушені пересісти на вітчизняні машини. Варто зазаначити, що китайський автопром - це не завжди дешево і сердито.

Перед вами Топ-5 найдорожчих китайських автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «Китайський суперкар за 2 мільйони і розкішна підробка Rolls-Royce Phantom - Топ-5 найдорожчих автомобілів Піднебесної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути