понеділок, 01 липня 2013 13:15

Киянка "припаркувала" свою Mazda СХ7 у підвал багатоповерхівки

Курйозне ДТП сталося у п'ятницю на вулиці Плещеєва, що на околиці Києва. Дівчина на престижній Мазда СХ7 заїхала у двір багатоповерхівки і довго намагалася припаркувати свій джип. Поєднуючи процес паркування з обговоренням останніх новин по мобільному телефону, панночка не помітила перед собою цокольній поверх. У результаті, дорогий автомобіль провалився у підвал.

Вибиратися з машини водієві, а так само її подружці довелося через бічні двері. Постоявши кілька хвилин біля свого авто, дівчата відправилися на пошуки евакуатора. Мабуть, власниця престижного кросcовера так розхвилювалася, що навіть забула вимкнути у машині світло.

"Коли машина почала завалюватися на бік, вони так верещали, що збіглася вся вулиця, - кажуть мешканці будинку. - Коли побачили що сталося, хотілося розсміятися".

У результаті аварії у джипа пошкоджено крило, двері і фара. Як розповіли в управлінні ДАІ Києва, працівників Державтоінспекції на місце події ніхто не викликав. Тому аварія залишилася незареєстрованою.

Зараз ви читаєте новину «Киянка "припаркувала" свою Mazda СХ7 у підвал багатоповерхівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути