понеділок, 13 лютого 2012 15:00

Kia показала перші фото нового седана

У найближчі кілька місяців компанія Kia випустить на корейський ринок абсолютно новий флагманський седан. Виробники поширили кілька офіційних дизайнерських скетчів, що дають деяке уявлення про зовнішність майбутньої новинки.

Зараз модель відома під внутрішньозаводскою назвою Kia KH, проте ходять активні чутки, що, ставши серійним, флагманський седан отримає ім'я K9. Відомо, що на зарубіжних ринках великі моделі Kia з'являються не під цифровими кодами, а під більш милозвучними іменами. Очевидно, йдеться про продажі нового флагмана на внутрішньому ринку.

Найімовірніше, новинка стане ідеологічним наступником седана Kia Opirus, виробництво якого було припинено ще в 2010 році. Для випуску новинки інженери з Kia скористаються досвідом колег з компанії Hyundai, в чиєму модельному ряду є кілька великих задньопривідних "чотиридверок". Таким чином, найбільш імовірним кандидатом в донори платформи можна вважати седан Hyundai Genesis.

Аналогічно, у Genesis новий флагман Kia може запозичити і моторну гамму, яка зараз складається з 333-сильного V6 об'ємом 3,8 л і двох V8, найпотужніший з яких розвиває 430 к.с. і агрегатується з 8-ступінчастим "автоматом".

У разі, якщо Kia KH все ж добереться до конвеєра, він стане першим досвідом компанії у виробництві великих задньопривідних седанів. Дата появи флагмана Kia на зарубіжних ринках поки не визначена. Однак виробник покладає на майбутню новинку серйозні надії.

Зараз ви читаєте новину «Kia показала перші фото нового седана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі