Ексклюзиви
четвер, 23 березня 2017 13:25

Яким буде третє покоління Hyundai i30
11

Hyundai i30: 3 покоління
Hyundai i30: 3 покоління
Hyundai i30: 3 покоління
Hyundai i30: 3 покоління
Hyundai i30: 3 покоління

Корейська компанія Hyundai показала оновлений хетчбек i30. Його вважають конкурентом Volkswagen Golf, Opel Astra і Ford Focus.

i30 має модифікований екстер'єр, більш спортивний, і нову для марки решітку радіатора - вона трапецієподібна. Також зробили повністю світлодіодними фари головного світла з яскравими діодними ходовими вогнями, передає autoconsulting.

Габарити хетчбека: 4,3 м у довжину, 1,5 м у ширину і 1,4 м - у висоту.

Під капотом новинки - 4-циліндровий бензиновий двигун на 1.4 л з турбонаддувом потужністю 140 к.с. Також є бензиновий 3-циліндровий силовий агрегат з турбонаддувом на 1.0 л потужністю 120 к.с. У парі з двигунами працюють 6-ступенева механічна коробка передач або 7-ступенева роботизована з подвійним зчепленням. За словами, розробників, "робот" зменшує витрати палива і викидів CO2 до 20% у порівнянні зі звичайною 6-ступеневою автоматичною коробкою.

У салоні розмістили 8-дюймовий сенсорний монітор і багатофункціональне 3-спицеве кермо з обігрівом обода.

Окрім цього, корейський хетчбек має систему бездротової зарядки смартфонів і автоматичного опускання зовнішніх дзеркал при русі назад.

Також Hyundai i30 обладнали сучасними системами активної безпеки: автономне екстрене гальмування, Smart Cruise Control, допомога при утриманні смуги руху, стеження за втомою водія і виявлення об'єктів у "сліпих" зонах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вінтаж і авто: 8 реклам автомобілів 90-х років

Автомобіль має сім подушок безпеки, включаючи подушку безпеки для колін водія.

Третє покоління Hyundai i30 доступний в 12 кольорах кузова: три перламутрових, сім кольорів "металік", червоний і білий.

В Україні новий Hyundai i30 з'явиться в кінці квітня - початку травня.

Хетчбек почали випускати у 2007 році. Друге покоління показали 2011 року. У Європі два покоління розійшлися загальним тиражем понад 800 тис. авто.

Зараз ви читаєте новину «Яким буде третє покоління Hyundai i30». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути