неділя, 23 грудня 2018 07:25

Як розбиваються найбезпечніші автомобілі

Як розбиваються найбезпечніші автомобілі
EuroNCAP назвав кращі авто року. Фото: CAR magazine

Європейський комітет з проведення незалежних краш-тестів автомобілів з оцінкою активної безпеки і пасивної безпеки EuroNCAP підвела підсумки за 2018-й.

Фахівці визначили найбезпечніші автомобілі. Такими стали німецький Mercedes-Benz A-Class, японські Lexus ES і Hyundai Nexo. Вони отримали найвищу оцінку в 5 зірок.

Mercedes заробив 96% за захист дорослих, 91% - за дітей і 92% - за безпеку пішоходів при наїзді, 75% - за оцінили електронні системи безпеки.

Найбезпечнішим у сегменті сімейних автомобілів Lexus ES отримав 91% за дорослих, 87% - за дітей, 90% - за пішоходів і 77% - за електронних помічників.

Позашляховик Hyundai Nexo отримав 94% за безпеку дорослих, 87% - за дітей і 67% - за пішоходів, за електронні системи - 80%.

Gazeta.ua підготувала добірку краш-тестів найбезпечніших автомобілів.

Mercedes-Benz A-Class

Lexus ES

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Mazda 3 і Toyota Prius - які авто чекали найбільше цього року

Hyundai Nexo

У США вибрали найнадійніші автомобільні марки станом на 2018 рік. Обирали за частотою поломок двигуна в автомобілі бренду. Лідером за надійностю двигунів назвали Рейтинг опубліковала американська компанія CarMD.

Зараз ви читаєте новину «Як розбиваються найбезпечніші автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути