четвер, 04 березня 2010 13:08

Кабріолет Bentley Continental перетворили на тридверний універсал (ФОТО)

На моторшоу в Женеві італійське дизайн-ательє Carrozeria Touring Superleggera представило свою нову розробку - тридверний універсал, побудований на базі кабріолету Bentley Continental GTC. Автомобіль, який отримав назву Bentley Continental Flying Star, буде випущений обмеженим тиражем в 20 екземплярів і вже найближчим часом з"явиться у продажу.

Кузов стандартного кабріолету Bentley був змінений за рахунок подовженого даху і нових задніх крил, виготовлених із сталі, а також алюмінієвих дверних панелей і кришки багажника з електроприводом. Габаритна довжина тридверного універсалу складає 4815 міліметрів (майже на сантиметр довше кабріолету), ширина - 1943 міліметра (на два сантиметри менше), а висота - 1395 міліметрів (на три міліметри нижче). За словами представників Carrozeria Touring Superleggera, маса новинки становить 1500 кілограмів - приблизно на тонну менше стандартного автомобіля.

Об"єм багажника Bentley Continental Flying Star, підлога якого оброблена деревом, становить 400 літрів. При складених задніх кріслах обсяг збільшиться до 1200 літрів. Відзначимо, що у кабріолета об"єм багажного відсіку складає 370 літрів.

Тридверний універсал оснащатимуть шестилітровим 560-сильним двигуном W12, двома турбонагнітачами від звичайного відкритого Bentley Continental GTC, або його форсованою 600-сильною версією від "зарядженої" модифікації Speed. За даними ательє, з нуля до ста кілометрів на годину новинка з базовим мотором зможе розігнатися за 4,8 секунди. Максимальна швидкість складе 322 кілометри на годину.

Очікується, що ціни на такий універсал починатимуться від 590 тисяч євро. Обслуговувати автомобіль можна буде на звичайних станціях Bentley.

Раніше фірма Touring Superleggera вже розробляла універсали на базі інших автомобілів. Одним з них став Maserati Bellagio Fastback, "донором" для якого став седан Quattroporte.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Кабріолет Bentley Continental перетворили на тридверний універсал (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути