пʼятниця, 09 жовтня 2020 20:30

Кабмін закріпив зміни у видачі номерних знаків

Кабмін закріпив зміни у видачі номерних знаків
Знаки можна буде замовляти де завгодно. Фото: "Новости Украины"

Кабінет міністрів України затвердив законопроект Міністерства внутрішніх справ про зміну порядку виготовлення та видачі автомобільних номерів.

При реєстрації транспортного засобу в сервісному центрі МВС людина буде отримувати свідоцтво про реєстрацію. Номерний знак на свій розсуд можна замовити в тому місці, яке має право проводити їх за державним стандартом, повідомляє Міністерство внутрішніх справ України.

"Наша ініціатива дає можливість громадянам на свій розсуд вибирати комбінації номерних знаків, які є у вільному доступі, а не тільки ті, які є в сервісному центрі МВС", - заявив заступник міністра внутрішніх справ Сергій Гончаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Студенти створили автомобіль з побутових відходів

Стверджують, що передача функції виготовлення номерних знаків сприятиме економії державних коштів і спрощенню процедури надання адміністративних послуг.

Власник автомобіля зможе зайти в Електронний кабінет водія, знайти вільний номер і забронювати його.

Автомобіль BMW X6 M 2020 з'явився на українських дорогах. Про це сьогодні повідомили на альтернативному автопорталі ТопЖыр. BMW X6 M обладнали чорною решіткою радіатора, розширеними крилами та литими дисками. У салоні встановили спортивні крісла.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін закріпив зміни у видачі номерних знаків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути