середа, 22 серпня 2018 11:14

Виготовили останній Volkswagen Rabbit

34 роки тому виготовили останній автомобіль Volkswagen Rabbit.

У 1975 році стартували офіційні продажі Volkswagen Rabbit. В даний час модель може похвалитися двома поколіннями і одним рестайлінгом. Автомобіль реалізовувався на ринку Сполучених Штатів Америки і Канади. У нашій країні авто відомо як Volkswagen Golf, а на мексиканському ринку - Volkswagen Caribe. Останнє покоління випускалося в кузовах 5-дверний і 3-дверний хетчбек.

Аеродинамічні характеристики авто були покращені завдяки плавный лінії капота, пологому даху і задній спойлер. Хетчбек отримав пофарбовані в колір кузова корпуси бічних дзеркал заднього виду і дверні ручки. Комплектація включала в себе центральний замок, 2-зонний клімат-контроль, обігрів дзеркал, бортовий комп'ютер, систему курсової стабілізації, датчик світла і інше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні Арктику відкрили для польотів

  1984 року виготовили останній автомобіль «Фольксваген-Реббіт». Фото: WordPress.com
1984 року виготовили останній автомобіль «Фольксваген-Реббіт». Фото: WordPress.com

Обидві модифікації Volkswagen Rabbit оснащувалися бензиновим мотором об'ємом 2,5 літра потужністю 170 кінських сил і були передньопривідними. Одна з них комплектувалася 6-ступінчастим "автоматом", а інша - 5-ступінчастою "механікою". Максимальна швидкість дорівнювала 209 кілометрам на годину. Технічні характеристики Volkswagen Rabbit були відзначені рядом північноамериканських видань.

16 липня 1909 року у німецькому Інгольштадті інженер і підприємець Август Хорх заснував компанію Audi Automobilwerke. Перший автомобіль випустили наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Виготовили останній Volkswagen Rabbit». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути