пʼятниця, 15 листопада 2013 11:11

Італійці підготували "ретроверсію" компакт-кара Fiat 500
6

Fiat представив особливу  версію компакт-кара 500 під назвою 1957 Edition, яка дебютує в Лос-Анджелесі на наступному тижні. Мініатюрний хетчбек отримав нові елементи оздоблення в стилі ретро, унікальну кольорову схему і багату комплектацію.

Кузов автомобіля представлений в трьох кольорах - світло-зеленому, світло-блакитному (на фото) і кольору слонової кістки. В тон кузова пофарбовані і колісні диски, а дах у всіх варіантів залишений контрастно-білим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нечуване східне марнотратство - під Токіо згнивають десятки японських автомобілів

В дусі середини минулого століття салон виконаний в іншій гамі: там домінує соковитий коричневий колір шкіри, якою обтягнуті крісла, оброблене кермо, ручка коробки передач та двері. Він прикрашений білим і темно-сірим пластиком, металевими акцентами і шильдиками "1957". Вибивається з загального враження лише преміальна аудіосистема, яка, звичайно, ще не була винайдена 55 років тому.

Як повідомили в Fiat, 500 1957 Edition буде пропонуватися з 1,4-літровим MultiAir потужністю 101 к.с. і п'ятиступінчастою механікою або шестиступінчастим автоматом на вибір. У комплектацію входять 16-дюймові диски з всесезонними спортивними шинами та спортивні настройки підвіски. У продаж спецверсія надійде навесні; цінник буде відомий трохи пізніше.

Зараз ви читаєте новину «Італійці підготували "ретроверсію" компакт-кара Fiat 500». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути