понеділок, 25 липня 2011 10:35

Infiniti продовжила розсекречувати майбутній кросовер JX

Компанія Infiniti розсекретила черговий тизер свого майбутнього кросовера JX. Новинка може виявитися позашляховою версією відомого спортивного концепту Infiniti Essense.

Infiniti продовжує тизер-кампанію напередодні прем'єри їх нового семимісного кросовера JX. Передбачено, що новинка повинна зайняти в модельному ряду марки проміжне місце між кросоверами EX і FX, проте до цього моменту не було зрозуміло, як вона буде виглядати.

З новим тизером, опублікованими напередодні, де зображено фрагмент даху і задньої стійки кросовера, можна сказати, що екстер'єр JX багато запозичить у концепт-кара Essense, представленого компанією на Женевському автосалоні. Досить просто порівняти задні стійки майбутнього серійного кроссовера і концептуального прототипу. Їх об'єднує майже ідентичний вигин. Крім того, добре проглядається величезний люк у даху JX.

Перший публічний показ кросовера запланований на дизайнерську виставку, яка відбудеться 20 і 21 серпня в Пеббл Біч, Велика Британія. Масова прем'єра намічена на Лос-анджелеській автосалон. Найімовірніше, ближче до дати прем'єри будуть оприлюднені і деякі технічні характеристики.

У Infiniti запевняють, що мають намір почати продажу своєї новинки навесні 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Infiniti продовжила розсекречувати майбутній кросовер JX». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути