середа, 05 травня 2010 17:48

Nissan відкликав 134 тисячі автомобілів Infiniti

Nissan відкликав 134 тисячі автомобілів Infiniti

Японська компанія Nissan Motor Co оголосила про відкликання з експлуатації автомобілів Infiniti G35 для усунення дефекту в подушках безпеки. Як пояснили в компанії, в автомобілях цієї моделі виявлено дефект, через який подушки у випадку аварії можуть не спрацювати.

Сервісна акція торкнеться більш ніж 134,2 тисячі седанів G35, випущених в 2005-2006 роках і купе цієї ж моделі, вироблені з 2005 по 2007 роки, уточнила Національна адміністрація безпеки дорожнього руху США (NHTSA). Машини будуть відкликані як всередині, так і за межами Сполучених Штатів.

Японський автовиробник поінформував владу США про дефект у подушках безпеки два тижні тому, але про те, як буде усуватися проблема, поки не повідомив. Як пояснили в Nissan, проблема зумовлена дротами, які у випадку аварії можуть не подати сигнал до розкриття подушок. Повідомлень про нещасні випадки або травми, пов'язаних з даною проблемою, в компанію не надходили.

Нагадаємо, на початку березня Nissan провів великомасштабну акцію з ремонту 539000 864 своїх автомобілів. Під відкликання, під час якого усувалися дефекти в гальмівній системі і паливному датчику, потрапили деякі моделі Nissan і позашляховик Infiniti QX56.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Nissan відкликав 134 тисячі автомобілів Infiniti». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути