вівторок, 16 серпня 2011 15:46

Hyundai розширює модельний ряд кросовером Santa Fe і хетчбеком i20

Концерн Hyundai додасть до анонсованого недавно новому поколінню хетчбека i30 іще дві моделі. Йдеться про абсолютно новий кросовер Santa Fe і модернізований хетчбек i20, який до того ж отримає екологічно витриману версію Blue.

Обидві моделі мають з'явитися наступного року, але поки ніякої інформації про новинки немає, за винятком того, що Santa Fe, найімовірніше, замість поетичного імені отримає короткий традиційний для сучасних повнопривідників Hyundai префікс ix. Нове покоління компактного хетчбека i20 з'явиться на ринку відразу услід за новим кроссовером - найімовірніше, це станеться в 2012 році.

Поки що корейська компанія анонсувала вихід i20 Blue - модифікацію, що претендує на звання найбільш екологічно чистого Hyundai. Обсяги шкідливих викидів цієї версії становлять лише 98 г / км. Hyundai i20 Blue оснащується 90-сильним дизелем CRDi і цілим низкою моментів, що знижують споживання палива.

Серед них "інтелектуальна система "старт / стоп", шини з низьким опором коченню, а також дефлектори задніх коліс. Завдяки цим хитрощам обсяги викидів вдалося знизити, за підрахунками розробників, відразу на 12%, а споживання палива - на 14%.

Продажі Hyundai i20 Blue на європейському ринку вже почалися.

Зараз ви читаєте новину «Hyundai розширює модельний ряд кросовером Santa Fe і хетчбеком i20». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути