середа, 04 травня 2011 16:05

Hyundai показав новий хетчбек Accent російського виробництва

Корейці офіційно представили новий п'ятидверний Hyundai Solaris (в Україні відомий як Hyundai Accent), виробництво якого почнеться в травні на російському заводі автовиробника.

П'ятидверний хетчбек Hyundai Solaris буде пропонуватися з тими ж двигунами й трансмісіями, що і седан: з 1,4 - і 1,6-літровими бензиновими агрегатами потужністю 107 і 123 к.с. відповідно. Мотори зможуть працювати в парі з п'ятиступінчастою "механікою" або чотириступінчастим "автоматом". Єдина істотна відмінність двох версій - це обсяг багажника. У седана він становить 465 л, а у хетчбека - 370 л.

Судячи з опублікованої на сайті виробника брошури, для хетчбека будуть змінені назви комплектацій: Classic, Active, Style і Dynamic (у седана - Base, Classic, Optima, Comfort і Family). У стандартне оснащення п'ятидверки увійдуть подушки безпеки водія і переднього пасажира, ABS, передні електросклопідйомники, імобілайзер, а також аудіопідготовка на чотири динаміки.

Ціни на хетчбек будуть оголошені в середині травня.

Зараз ви читаєте новину «Hyundai показав новий хетчбек Accent російського виробництва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути