середа, 14 грудня 2016 17:16

Hyundai розробляє власну операційну систему

Hyundai розробляє власну операційну систему

Hyundai Motor працює над операційною системою для своїх "розумних автомобілів" - ccOS.

Вона стане стане базовою платформою для майбутніх моделей компанії.

Програма забезпечить високошвидкісний обмін даними всередині автомобіля для підтримки різних телематичних функцій, передає autoconsulting.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ford став рекордсменом у кількості винаходів

Операційна система стане невід'ємним компонентом автомобілів майбутнього. Управлятиме основними складовими "розумного авто" - бортовою системою, інформаційно-розважальною та комунікаційною платформами. Це дозволить авто постійно адаптуватися до появи нових технологій в області комфорту, зручності та безпеки.

Раніше Hyundai Motor оголосила про створення команди з розробки інформаційно-розважального програмного забезпечення в науково-дослідному центрі Hyundai (Південна Корея). Її завдання - безпосередня розробка технологій для операційної системи. Це зроблено для подальшого розвитку концепції компанії "Car to Life", яка передбачає створення необмеженої бази знань, щоб зробити автомобіль невіддільною частиною повсякденного життя клієнтів.

Зараз ви читаєте новину «Hyundai розробляє власну операційну систему». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути