середа, 15 жовтня 2008 09:40

Художник зробив з шедевр із автомобіля (ФОТО)

Відомий британський художник Алан Олдрідж (AlanAldridge) прикрасив автомобіль MiniOne, який в даний час виставлений на загальний огляд в лондонському Музеї дизайну. Даний проект приурочений до відкриття виставки Олдріджа і є сучасною інтерпретацією аналогічної роботи художника 1965 року, коли класичний Mini з прикрашеним кузовом був представлений на обкладинці видання TheSundayTimes. Нова робота Алана Олдріджа також показана на сторінках цього журналу, що вийшов на минулих вихідних.

Робота Олдріджа отримала назву The Man with Kaleidoscope Eyes ("Людина з очима-калейдоскопами"). По аналогії з дизайном 1965 року кузов автомобіля графічно розділений на дві частини, виконані в блакитному і рожевому кольорах, а різні нанесені зображення виділяють дві основні теми роботи: "чоловічу" і "жіночу". На "чоловічій" стороні машини зображено полум"я, гоночні автомобілі і фейєрверки, а на "жіночій" - квіти і метелики, пише "Лента.ру".

Відзначимо, що виставка робіт Олдріджа продовжиться до 25 січня наступного року. Потім дизайнерський Mini буде показаний в кінці травня на спеціальному заході, присвяченому автомобілям марки.

Можна додати, що Алан Олдрідж був найбільш відомий своїми роботами в 1960-70 роках. У той час він оформляв обкладинки музичних альбомів для TheRollingStones, TheWho, Елтона Джона, а також працював арт-директором у видавництві Penguin Books і створював ілюстрації для дитячих книг.

Зараз ви читаєте новину «Художник зробив з шедевр із автомобіля (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути