Ексклюзиви
пʼятниця, 27 липня 2018 13:31

Хто і звідки везе євробляхи - статистика

В Україну продовжують завозити нерозмитнені автомобілі.

Найбільше євроблях завозять з Польщі, передає "Сегодня".

В Україну автомобілі з іноземною реєстрацією в'їжджають в двох митних режимах: транзиту і тимчасового ввезення. Перший дозволяє автомобілю перебувати на митній території України не більше п'яти днів, або десяти - якщо водій буде повертатися через інший пропускний пункт. У режимі тимчасового ввезення автомобіля можна ввозити в Україну без сплати митних зборів на строк до одного року.

 

Станом на 31 січня 2018 року з Польщі завезли 110,7 тис. на другому місці Литва і 51 тис. авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власники євроблях висунули нові вимоги

На третьому місці - Німеччина, звідки в Україну потрапило 19,8 тис. На четвертому - Болгарія з показником 14,1 тис. З Чехії в Україну було ввезено всього на одну тисячу менше.

 

5 липня Верховна Рада не змогла проголосувати за оновлення складу ЦВК. У відповідь на це фракція "Блок Петра Порошенка" відмовилась голосувати, поки нардепи не проголосують. Однак наступного дня повернулись до зали. Нещодавно "БПП" погодився відмовитись від свого представника, якщо це зробить і "Народний фронт".

12 липня, Верховна Рада внесла зміни до закону про судоустрій у частині Вищого антикорупційного суду, які запускають його роботу. Вищому антикорупційному суду передадуть всі підслідні йому справи відразу після запуску. 13 липня парламент ухвалив у першому читанні законопроект, який частково знизить акциз на розмитнення автівок.

Зараз ви читаєте новину «Хто і звідки везе євробляхи - статистика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути