понеділок, 22 липня 2013 17:22

Honda готує недорогий оригінальний компактвен для Таїланду та Індії

Автор: Фото: Honda
 

Honda продовжує розвиток бюджетної модельної лінійки Brio, склад якої у вересні цього року поповниться недорогим компактвеном Brio LMPV.

Компактвен Honda Brio LMPV виявився першим автомобілем одного з провідних автовиробників Японії, розробленим із урахуванням смаків споживачів із Таїланду. Очікується, що Таїланд стане не єдиним ринком збуту моделі - продажі машини будуть відкриті і в інших країнах азійського регіону, у тому числі в Індії.

Новинка з оригінальною зовнішністю розрахована на перевезення водія і шістьох пасажирів. Машина в рух приводиться 1.5-літровим бензиновим атмосферним двигуном. Він, за словами розробників, має високі робочі характеристики і невелику витрату палива.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальна японка-медсестра роздяглася для реклами Honda Accord

Хетчбек і седан Brio наразі будують з 1.2-літровим бензиновим мотором i-VTEC потужністю 90 к. с. Силовий агрегат, що відповідає екологічним нормам "Євро-4", на 100 км пробігу в змішаному циклі споживає 5 л палива.

Очікується, що світова прем'єра Honda Brio LMPV відбудеться у рамках міжнародного мотор-шоу у Джакарті 19 вересня. А виробництво моделі організують на потужностях підприємства марки в Індонезії.

Зараз ви читаєте новину «Honda готує недорогий оригінальний компактвен для Таїланду та Індії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути