пʼятниця, 14 червня 2013 10:04

Грецький суперкар розганяється до сотні за 3,8 секунди

Винахідник і архітектор з Греції створив свій власний масл-кар Korres Project 4. Машина довжиною близько чотирьох метрів важить майже 1,6 тонни. Двигун запозичений у Chevrolet Corvette Z06. Це означає, що грецький суперкар отримав не менше 505 кінських сил потужності під капот.

Автор: Фото: topgearrussia.ru
  Korres Project 4
Korres Project 4

З автомобільного погляду Греція на карті світу як виробник відсутня. Ця країна ніколи не запускала масового виробництва автомобілів, і навряд чи в майбутньому щось зміниться.

Однак деякі люди все ж намагаються прославити свою країну. Наприклад, один грецький винахідник і архітектор самотужки збудував високоефективний автомобіль і готовий навіть подати його на одному з публічних заходів в кінці цього тижня. Автомобіль називається Korres Project 4, його довжина становить близько чотирьох метрів, а важить машина 1,6 тонни.

Автор: Фото: topgearrussia.ru
  Korres Project 4
Korres Project 4

Цей спорткар оснащений 7,0-літровим двигуном LS7 від Chevrolet Corvette Z06. Тому під капотом у грецького масл-кара не менше 505 к.с. Завдяки американському движку Korres здатний максимально розігнатися до 300 км/год. А розгін з 0 до 100 км/год займає у нього всього 3,8 секунди.

Які-небудь інші подробиці про автомобіль поки невідомі.

Зараз ви читаєте новину «Грецький суперкар розганяється до сотні за 3,8 секунди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути