вівторок, 26 грудня 2017 08:31

Google назвав найпопулярніші автомобільні марки

Пошуковик Google оприлюднив список найпопулярніших автомобільних марок у Сполучених Штатах Америки за 2017 рік. Рейтинг складений на основі найчастіших пошукових запитів.

Всього в список увійшло 10 компаній, передає "Сегодня". У порівнянні з минулим роком рейтинг суттєво змінився.

Зазначається, що зі списку зникли дуже дорогі преміальні і спортивні марки, наприклад, Bentley, Maserati, Lamborghini і Rolls-Royce. У той же час з'явилися корейські бренди Kia і Hyundai, яких не було в топ10 в минулому році.

Автор: segodnya.ua
 

Підкреслюється, що у 2016 році найпопулярнішою маркою за запитами в Google стала Honda. У 2015-му лідирував Chevrolet, а в 2014-му - Ford. При цьому в рейтингу трирічної давності був всього один європейський бренд - BMW. Поступово їхня кількість збільшувалася - спочатку до трьох (Porsche, Mercedes-Benz і Volkswagen), а потім, в 2016-му, до семи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розбиваються найкращі авто для покупки 2018 року

Компанія NIO з Китаю представила електричний кросовер ES8. Він коштує вдвічі дешевше від Tesla Model X. Електрокар від Tesla здатний за 2,9 с розігнатися до швидкості 100 км/год, а в китайця це займе 4,4 с. Максимальна швидкість китайської новинки становить 180 км/год, а в спортивному режимі машина може прискоритися аж до 200 км/год.

Зараз ви читаєте новину «Google назвав найпопулярніші автомобільні марки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути