Ексклюзиви
вівторок, 12 квітня 2011 11:22

Фотошпигуни зробили перші знімки нової Subaru Impreza

У об'єктиви фотошпигунів потрапило "обличчя" нової Subaru Impreza. Кузов седану був практично без камуфляжу.

Судячи зі знімків, після оновлення Impreza стане набагато "спокійнішою". Модель вже не буде так агресивно експлуатувати спортивний імідж, орієнтуючись на поважнішу аудиторію.Тим не менш, "обличчям" седан майже буквально повторює концептуальний прототип, показаний на автосалоні в Лос-Анжелесі. Прем'єра серійної версії новинки запланована на виставку в Нью-Йорку, і японці грунтовно до неї готуються.

Минулого тижня Subaru розповсюдила єдиний офіційний тізер наступного покоління Impreza, супроводивши її незначною кількістю інформації.

В офіційному прес-релізі упор був зроблений не на динамічні характеристики, а на економічність двигуна. 6,5 л на 100 км пробігу японці називають найкращим показником серед всіх повнопривідників, представлених на ринку США. Про який саме мотор йдеться, не уточнювалося, але можна припустити, що мається на увазі модернізований дволітровий оппозитний мотор Boxer, що розвиває близько 150 кінських сил.

У Нью-Йорку Subaru представить як седан, так і хетчбек Impreza нового покоління.

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни зробили перші знімки нової Subaru Impreza». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути