Ексклюзиви
вівторок, 22 жовтня 2013 12:07

Фотошпигуни зняли прототип оновленої Audi TT

У мережі з'явилися шпигунські фотографії тестового прототипу купе Audi TT наступного покоління. Автомобіль був знятий під час заводських ходових випробувань і порівнянь з потенційними конкурентами  Mercedes - Benz SLK, BMW Z4 і Peugeot RCZ.

Судячи по знімках, в Audi тестують автомобіль вже з новим дизайном кузова: видно частини нових фар головного світла і задніх ліхтарів , а також інша решітка радіатора. При цьому силует моделі і лінія скління залишилися такими ж, як і у попередника. В інтер'єрі, як повідомлялося раніше, основним нововведенням стане повністю цифрова панель приладів, яка потім з'явиться і в наступному Audi R8.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперкар для бідних і квадроцикл за 2 тисячі доларів - Топ-5 найдешевших автомобілів

Новинку побудують на модульному " фольксвагеновски " шасі MQB, яке вже лежить в основі "сьомого" VW Golf , Audi A3 і Skoda Octavia. Як і раніше, базові версії TT будуть передньопривідними (повноприводна трансмісія з'явиться за доплату). У гамму двигунів увійдуть дволітрові бензинові "турбочетвірки" потужністю 180 і 220 сил , а також 280 - і 385 - сильні агрегати для версій S і RS відповідно. Нове купе Audi TT має з'явитися на ринку на початку наступного року.

Кілька місяців по тому буде представлена ??версія з м'яким дахом.

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни зняли прототип оновленої Audi TT». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути