вівторок, 19 вересня 2017 11:25

Ford запустить велопрокат

Компанія FORD разом із сервісом прокату велосипедів Deutsche bahn оголосили про старт масштабного проекту з велопрокату. Німецький підрозділ компанії Ford став першим автовиробником у Європі, який приєднався до велошерингу.

Автор: прес-служба Ford
  Віце-президент групи компаній Ford Стівен Армстронг
Віце-президент групи компаній Ford Стівен Армстронг

"Будучи постачальником послуг мобільності, ми готові співпрацювати зі сторонніми компаніями над екологічно чистими рішеннями, що ефективно доповнюють транспортну мережу. Особливо це стосується центрів великих міст. Тому ми запустили сервіс велошерингу FordPass Bike спільно з лідером німецького ринку в цій сфері, Call a Bike", — повідомляють у прес-службі компанії з посиланням на віце-президента групи компаній Ford Стівена Армстронга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ford презентував оновлений фургон

Уже наступного місяця 3200 велосипедів стануть доступними користувачам мобільного додатка FordPass у Кельні та Дюссельдорфі через систему оренди Call a Bike. Додаток працює на iOS і Android. Пропонує послуги з оренди автомобілів та велосипедів. Після реєстрації клієнти зможуть знайти найближчий вільний велосипед і проплатити його оренду онлайн. У Європі додаток FordPass уже зараз можна використовувати для доступу до сервісу автомобільного прокату від Ford, знаходити поблизу вільні паркувальні місця і найдешевше пальне.

"Використання велосипедів набуватимуть усе більшого значення найближчими роками. Завдяки новому сервісу ми доповнюємо наші послуги у сфері громадського транспорту найекологічнішим транспортним засобом", — переконані у компанії Deutsche Bahn Connect.

Компанія Ford представила новий Ford Mustang для європейського ринку. Автомобіль у новому елегантному стилі має вдосконалений двигун і оновлену підвіску, передові технології допомоги водієві та широкий вибір варіантів персоналізації легендарного спортивного автомобіля.

Зараз ви читаєте новину «Ford запустить велопрокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути