Ексклюзиви
середа, 19 липня 2017 10:10

Ford презентував оновлений фургон
7

Фото: autoconsulting

Американська компанія Ford представила комерційний автомобіль Ford Transit Custom.

Transit Custom оснастили 2-літровим двигуном Ford EcoBlue. Він доступний у трьох варіантах - потужністю 105 к. с., 130 к. с. і 170 к. с., повідомляє autoconsulting. Крім того, виробники пропонують покупцям версію Eсоnetic. Вона має нижчий рівень викидів CO2 (148 гр/км). Витрата палива - 5,7 л/100 км. Вантажопідйомність новинки - 1 т.

Машина має новий дизайн решітки радіатора - три перекладини та вузькі фари. На її даху - багажник.

Автор: autoconsulting
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Богдан" вироблятиме автобуси на газу

Виробники також оновили салон Transit Custom. За сидінням водія розмістили люк. У салоні спроектували відсіки для зберігання речей. Під важелем перемикання передач встановили утримувач для пляшок. На передні панелі - кольоровий сенсорний дисплей.

Автор: autoconsulting
 

За безпеку і допомогу водієві відповідають системи моніторингу сліпих зон, попередження про рух транспорту під час перетину напрямку, Pre-Collision Assist із технологією розпізнавання пішоходів і здатністю застосовувати повне гальмування. У автомобілі також є адаптивний круїз-контроль.

У топовій комплектації Sport автомобіль має 170-сильний двигун. Покупцям пропонують 8 варіантів кузова і посадкових місць, враховуючи вантажний фургон.

В Індії презентували бюджетний мінівен. Новий Mahindra Jeeto Mini Van створили на базі комерційного фургона. Авто завдовжки 3,3 м, важить 740 кг.

Зараз ви читаєте новину «Ford презентував оновлений фургон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути