середа, 25 грудня 2013 10:38

Ford привезе на автошоу в Детройті оновлений пікап F-150
11

Ford покаже на автосалоні в Детройті повністю оновлене сімейство F-150. Головною особливістю нового покоління найпопулярнішого у США повнорозмірного пікапа стане алюмінієва рама, розроблена Ford у співпраці з компанією Alcoa.

Алюміній високої міцності, який буде використаний при виготовленні рами, застосовується в армії США як матеріал для щитів противибухового захисту автомобілів. За попередніми підрахунками, вага нового F-150 знизиться на 350 кілограмів у порівнянні з попередником.

Це також допоможе знизити витрату палива, чому ще більше допоможуть нові мотори лінійки EcoBoost Nano. Наприклад, 2,7-літровий агрегат у поєднанні з 10-ступінчастою автоматичною коробкою і невеликою допоміжною гібридною установкою буде обходитися 7,8 л/100 км в порівнянні з 10,2 л/100 км у самого економічного F-150 поточного покоління.

Що ж стосується дизайну оновленого сімейства, то його "перемалюють" з концепту Ford Atlas, який дебютував рівно рік тому.
  Концепт Ford Atlas
Концепт Ford Atlas
Зараз ви читаєте новину «Ford привезе на автошоу в Детройті оновлений пікап F-150». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути