середа, 11 травня 2011 14:38

Ford почав тести "найгарячішого" Focus ST

Ford розповсюдив офіційні шпигунські фотографії прототипу "гарячого хетчбека" Focus ST, що проходить дорожні тести. Як повідомляє виробник, нове покоління популярного хот-хетча випробовується одночасно по всьому світу.

Під випробування відразу шістдесяти прототипів Ford Focus ST зарезервовані полігони по всій земній кулі - від трас в Каліфорнії до Нюрбургрінга в Німеччині. Використовуються і малозавантажені дороги загального користування. За словами Маттіаса Тонна, голови підрозділу Ford Europe, що займається розробкою "гарячих" версій, мета таких масштабних тестів полягає в надзвичайно тонкому налаштуванні тих нюансів, які і відрізняють поведінку ST від інших учасників цього сегмента.

Більшість прототипів Focus ST не несуть традиційної для ST аеродинамічного оснащення і виглядають як звичайні хетчбеки Focus третього покоління - саме такий прототип і зображений на фотографіях.Однак відомо, що "заряджена" модифікація відрізнятиметься від штатного "Фокуса" не тільки начинкою, але й більш агресивним дизайном. Крім того, в Ford обіцяють, що ST має намір вибитися в лідери класу і за показниками паливної економічності, завдяки використанню технології EcoBoost.

Ford Focus ST отримає дволітровий турбомотор з безпосереднім уприскуванням потужністю близько 250 к.с., що дещо менше, ніж у головних конкурентів. Дата офіційної прем'єри чергового покоління "гарячого хетчбека" поки не називається.

Зараз ви читаєте новину «Ford почав тести "найгарячішого" Focus ST». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути