Ексклюзиви
пʼятниця, 30 червня 2017 17:19

Ford і Deutsche Post випустять 2,5 тис. електромобілів

Ford і Deutsche Post випустять 2,5 тис. електромобілів
До кінця 2018 року буде щонайменше 2500 електромобілів, призначених для міської експлуатації. Такий обсяг випуску робить спільне підприємство найбільшим виробником вантажних автомобілів з електроприводом в Європі. Фото - Ford

Ford разом з підприємством Deutsche Post, компанія StreetScooter GmbH, вироблятме фургони для доставки з повністю електричним приводом і харчуванням від акумуляторів.

"Таке рішення допоможе нам розвантажити центри міст і поліпшити якість життя людей. Ми продовжимо роботу над тим, щоб зробити нашу доставку повністю CO2-нейтральною", - говорить Юрген Гердеc, член виконавчої ради Deutsche Post AG.

До кінця 2018 року буде щонайменше 2500 електромобілів, призначених для міської експлуатації. Такий обсяг випуску робить спільне підприємство найбільшим виробником вантажних автомобілів з електроприводом в Європі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Містер Бін продає свій легендарний Land Rover Defender

"Ми перетворимо наш бізнес для задоволення майбутніх потреб. Ми є лідерами в сегменті комерційних автомобілів в Європі, і нове партнерство допоможе нам проявити наші сильні сторони. StreetScooter і Deutsche Post DHL Group - це партнери з величезною компетенцією і глобальної операційної мережею", - говорить Стівен Армстронг, віце-президент групи і президент підрозділів Ford Motor Company.

Виробництво електричних фургонів StreetScooter Work XL почнеться в липні 2017 року.

Раніше, компанія Ford розробила технологію, яка надсилає сигнал карети швидкої допомоги, пожежної служби чи поліції усім найближчим до них водіям. Цим самим допомагає їм легко з'ясувати джерело сирени та відстань до нього.

Зараз ви читаєте новину «Ford і Deutsche Post випустять 2,5 тис. електромобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути