вівторок, 11 серпня 2020 13:32

Йому асфальт не потрібен - американці показали, на що здатен новий Ford Bronco

Йому асфальт не потрібен - американці показали, на що здатен новий Ford Bronco
Як їде Ford Bronco Фото: Auto News

Після презентації нового Ford Bronco представники виробника вирішили публічно випробувати новинку на бездоріжжі. Минулого тижня вирушили у передмістя міста Моаб у штаті Юта в США.

Місцевість навколо цього населеного пункту скеляста й піщана, має гірські хребти з мінімальними перепадами 15-20 см. Проте команда випробувачів Ford вирушила на місцевість вище середньої складності з різкими перепадами понад 0,5 м між хребтами й помітними щілинами.

У випробуваннях взяли участь кілька позашляховиків, як з короткою, так і з довгою базою. Серійні автомобілі оснащені блокуваннями передніх і задніх диференціалів, підвіскою зі збільшеним кліренсом і поліпшеними амортизаторами, а також потужні 35-дюймові позашляхові шини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Має гарячий характер і трициліндровий двигун - як їде Ford Focus ST-Line

Компанія Ford офіційно представила рамний позашляховик із знайомим ім'ям Bronco 14 липня. Модель 6-го покоління з'явилася на світ через чверть століття після припинення виробництва 5-ї генерації та дебютувала відразу в 2 кузовах – класичному тридверному й новому для неї п'ятидверному.

Зараз ви читаєте новину «Йому асфальт не потрібен - американці показали, на що здатен новий Ford Bronco». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути