Ексклюзиви
вівторок, 20 лютого 2018 14:05

Електромобіль Tesla Roadster 2020 показали без камуфляжу
18

Фото: auto.24tv

Електромобіль Tesla Roadster виставили на огляд у приміщенні головного офісу компанії Tesla в американському місті Пало Альто.

Саме такий автомобіль зараз літає у космосі, пише auto.24tv.

Ілон Маск планує, що ця новинка завдасть великих неприємностей бензиновим авто.

Автомобіль без камуфляжу. Зовні він максимально близький до концепту з офіційних зображень. Всередині, замість приладів управління, муляж. Електромобіль має знімний скляний дах, двоє дверей, два основних передніх сидіння і два менших задніх. Задні колеса більші за передні.

Електрокар має тестовий варіант бортового комп'ютера та круїз-контроль. Він призначений для руху по трасі. Автомобіль оснастили 30 датчиками і 6 камерами для створення всеохоплюючої моделі навколишнього простору.

Автор: express
 

Новий автомобіль Tesla Roadster матиме повний привід. Його оснастять трьома електричними двигунами. Менш ніж за 2 с машина розганятиметься до "сотні". Заявлена максимальна швидкість - більше 400 км/год. На одній зарядці зможе проїхати близько 1 тис. км.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Falcon Heavy відкрив нову космічну еру - 5 причин

У серійне виробництво авто запустять у 2020-му. Попередні замовлення на Roadster розпочали минулого року. Втім для резервування необхідно внести попередню оплату у розмірі $50 тис.

Повна вартість моделі - $200 тис.

Компанія Ілона Маска випустила 300 тис. електромобілів. З моменту свого створення випустили 212,8 тис. одиниць Model S, 72 тис. Model X, а також 1,8 тис. Model 3 та 2,6 тис. Tesla Roadster.

Зараз ви читаєте новину «Електромобіль Tesla Roadster 2020 показали без камуфляжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути