Ексклюзиви
неділя, 02 травня 2021 04:25

До 2030 року кількість електромобілів у світі значно зросте

До 2030 року кількість електромобілів у світі значно зросте
У світі збільшиться кількість електромобілів фото: avtomir.ua

До 2030 року у світі значно збільшиться кількість автомобілів, фургонів, вантажівок і автобусів на електриці. Очікують, що показник зросте з 11 млн до 145 млн.

Перший глобальний звіт Міжнародного енергетичного агентства про електромобілі показав, що продажі в першому кварталі 2021 року стали в 2,5 рази вищими, ніж торік, повідомляє Processer.media.

У всьому світі торік зареєстрували рекордні 3 млн нових електромобілів. Також аналітики нарахували близько 1 млн електричних фургонів, вантажівок та автобусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коштує 5,4 млн грн: на продаж виставили унікальний Alfa Romeo

Відповідно до існуючої в світі кліматичної політики, електромобілі можуть усунути потребу в більш як 2 млн барелів на день дизельного палива і бензину до 2030 року. Це допоможе заощадити 120 млн тонн вуглекислого газу.

Комісія з цінних паперів США розпочала розслідування першоквітневого жарту компанії Volkswagen. Це може призвести до штрафів для американського підрозділу концерну. Volkswagen жартома перейменував себе на Voltswagen на честь винахідника Алессандро Вольта й одиниці вимірювання напруги електричного струму.

Зараз ви читаєте новину «До 2030 року кількість електромобілів у світі значно зросте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути