четвер, 26 вересня 2013 18:06

Дніпропетровець створив суперкар з двома моторами і дверима-крилами

На дорогах Дніпропетровська їздить незвичайний суперкар. За основу при створенні супермобіля дніпропетровський автолюбитель взяв "Додж Стелс" 1993 року випуску.

Від моделі - донора тюнінгований Стелс відрізняється практично всім. Він виріс у довжину і ширину, і найголовніше - став потужнішим. На створення такого дива дніпропетровцю В'ячеславу знадобилося 4 роки.

"Довше вона стала на 50 см. У ширину саму машину ми розрізали і розсунули на 20 см плюс по 7 см крила - разом 34 см, - розповідає В'ячеслав, власник суперкара. - У мене не було коштів купити спортивну машину, і я її зробив! ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сліпий британець розігнався до 299 км/год

Авто розганяється до 100 км / год за 4 секунди. На спідометрі - максимальна позначка 300 кілометрів. Правда, власник "Стелса" зізнається, що поки її не досяг. Також тюнінговий "Додж" оснастили двома двигунами, дверима як у "Ламборджині" та авіаційним табло.

На автомобіль В'ячеслав витратив близько 70 тисяч доларів, і каже, що це далеко не межа. Авто можна оснастити ще більш потужними двигунами і нашпигувати електронікою під зав'язку.

На сьогодні цю машину вже встигли представити на авто- виставці в Києві. Там вона викликала справжній фурор. У Дніпропетровську - теж зриває овації. Та що там, авто встигло засвітитись в декількох кліпах, і тепер господар націлився на зйомки в "Форсажі". Вже зв'язався з організаторами і вислав за океан фотографії свого залізного коня.

Зараз ви читаєте новину «Дніпропетровець створив суперкар з двома моторами і дверима-крилами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути