Ексклюзиви
вівторок, 26 січня 2021 12:16

Дешево і комфортно: топ авто із дешевим утриманням

Дешево і комфортно: топ авто із дешевим утриманням
Фото: automoto.ua

Якщо ви обираєте бюджетне авто, слід зважати не лише на його вартість, а й ціну обслуговування.

Пропонуємо 7 автівок із найдешевшим утриманням. Їх підібрали на сайті AutoOboz.

1. Chevrolet Aveo

Модель розробили в Кореї, випускали там, у Польщі. А згодом і в Україні під ім'ям ZAZ Vida.

Chevrolet Aveo має італійський дизайн, поєднаний із простотою та витривалістю. Тому навіть через кілька років після сходження її з конвеєру, має сучасний дизайн. Обслуговування доступне, більше того, авто майже не ламається.

2. Chevrolet Lacetti

Під маркою Chevrolet вийшла не одна доступна та надійна автівка. Так, наприклад, у наш топ потрапили ще універсал та седан Lacetti, які відрізняються від Aveo лише великим салоном, містким багажником та більш "дорослим" дизайном.

Машина комфортніша за ZAZ Vida і ZAZ Lanos. За рахунок великої бази, плавніше їде й має кращу шумоізоляцію. Проте обслуговування і вартість ремонту двигуна та ходової частини ідентичні вищезгаданим моделям.

3. ZAZ Lanos

Ще одне авто, яке не потребує багато коштів. Lanos достатньо надійний, а в разі поломки його ремонт коштуватиме дешевше вищезгаданих авто.
Машину розробили в Південній Кореї. Дизайн - в Італії. Двигун і ходова частина запозичені корейцями в Opel. Конструктивно машина проста і не капризна ні до доріг, ні до пального, ні до мастильних матеріалів.

Значною перевагою є і те, що деталей на Lanos багато, причому різних країн-виробників - Кореї, Польщі, Чехії, України, Китаю, Тайваню, Словаччини, Росії - і знайти їх легко в будь-якому райцентрі України.



4. Skoda Favorit

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробляхерам варто почати боятися - автоюрист застеріг власників авто на іноземних номерах

Раніше Skoda виготовляла справді прості та надійні транспортні засоби. Компактний Favorit – один із таких. Але його виробництво закінчилося 1995 року, тому тепер проблемою може бути пошук деталей. Але вони недорогі, а ремонт коштуватиме "копійки".

5. Renault Logan

Це французьке авто - бюджетна і доступна модель. Вона дешевша за конкурентів та ще й достатньо комфортна й надійна. А її ремонт не коштуватиме дорого. Єдиний мінус - деякі деталі доведеться замінювати доволі часто. Інший мінус - чимало серйозних деталей вироблено у Франції. Коштують вони дорожче, ніж китайські чи українські

6. Hyundai Accent

Це авто популярне в Україні. А раніше було одним із найбільш поширених на дорогах. Авто досі сучасне, а вартість купівлі і обслуговування не може не радувати.

7. Nissan Leaf

Електромобілі не спричиняють багато незручностей в обслуговуванні, а їхня конструкція простіша, ніж у звичайних авто. Тому якщо бажаєте купити машину, обслуговувати яку недорого - це вдалий вибір. Але вартість купівлі висока.

Люди, які звикли до активного життя, прагнуть виконувати максимальну кількість справ за мінімальний проміжок часу. Щоб завжди залишатися мобільним, потрібно мати особистий транспорт. Але далеко не всі наші співгромадяни можуть похвалитися наявністю свого автомобіля. До того ж, приватне авто може підвести в найвідповідальніший момент. У цьому випадку може допомогти тільки оренда авто в Києві та інших містах України.

Зараз ви читаєте новину «Дешево і комфортно: топ авто із дешевим утриманням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути