Ексклюзиви
четвер, 03 березня 2016 13:31

Citroen та будинок моди Courreges створили концепт-кар
5

Фото: Автоцентр

На Женевському автосалоні компанія Citroen представила новий концепт-кар – E-Mehari в стилі Courreges.

Концепт - результат спільної роботи французького будиноку моди Courreges та автовиробника Citroen. Про це повідомляє Автоцентр.

Оригінальний Méhari дебютував у травні 1968-го року. Нині Citroen показав концепт Сitroen E-Mehari в стилі Courreges. Новинку створили на базі моделі Сitroen E-Mehari, представленої в грудні 2015 року.

Автомобіль Сitroen E-Mehari – це повністю електричний 4-місцевий кабріолет. У цьому проекті обидва партнера хотіли показати нові можливості в використанні матеріалів завтрашнього дня, які не тільки добре виглядають, але і дуже практичні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На дорогах світу вже понад 1 млн електромобілів

Концепт Сitroen E-Mehari в стилі Courrèges отримав двері моделі E-Mehari, які своїми поздовжніми прорізами нагадують кузов оригінальної моделі 1968-го року. І все це оформлено в абсолютно білому кольорі . Крім кузова, в білий колір забарвлені і колеса. А далі по всьому автомобілю розставлені акценти у вигляді контрастних помаранчевих смуг: вони починаються на шинах і колесах, прослизають в декоративних деталях салону, і продовжуються на центральній стійці безпеки. Крім того, модель отримала два ремені з помаранчевої оздобленням, які об'єднують дугу безпеки з задньою частиною автомобіля – це рішення замінює задню дугу, ще більше наповнюючи автомобіль світлом і даруючи додаткове відчуття простору.

Для внутрішнє оздоблення дверей використали шкіру білого кольору. Також в білому кольорі оформлені передня панель і задні сидіння, які прикрашені графічним декором.

Концепт-кар Сitroen E-Mehari в стилі Courreges використовує базу Сitroen E-Mehari: повністю електричний привід з батареєю типу Літій-Метал-Полімер, розробленої французькими експертами – Групою Bolloré. Запас ходу електрокара складає близько 200 км (у міському циклі), максимальна швидкість може досягати 110 км/год, Зарядка від побутової домашньої мережі з силою струму 16А займає близько 8 годин, зарядка від мережі з силою струму 10А займає близько 13 годин.

Зараз ви читаєте новину «Citroen та будинок моди Courreges створили концепт-кар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути