пʼятниця, 22 квітня 2016 12:52

Chery представило футуристичний концепт
5

Фото: фото: infocar.ua

Компанія Chery презентувала свій новий концепт-кар FV2030.

Презентацію провела нова dream-team Chery, яка складається з європейських фахівців, повідомляє InfoCar.

Прототип купе-кросовера не тільки уособлює бачення майбутнього компанією Chery, а також є початком нової концепції розвитку бренду - Fun to Drive.

Компанії націлена на залучення молодої аудиторії, і спробує максимально задовольнити її вимоги. Під цим слоганом мається на увазі не тільки динамічні якості і керованість, а й мобільність та максимальну відповідність сучасного способу життя.

Концепт Chery – це електромобіль, характеристики якого ше не розкриваються. Колісний диск виконали як одне ціле з шиною. Крім того, колесо може підлаштовуватися під рельєф дороги. Дороги заряджатимуть автомобіль FV2030. Другий спосіб зарядки – від машини до машини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Chery представило три нові моделі в Україні

Ззовні кросовер виглядає динамічно. Двері відкриваються вгору, за схемою "крило чайки". Скло виконано за технологією, що дозволяє водію регулювати ступінь їх затемнення.

Чотиримісний салон має широкі можливості трансформації. Головна ідея – швидко перетворюватися в затишне місце для спілкування. Крісла розгортаються один до одного, коли автомобіль повністю переходить на режим автопілота. Навіть педалі втоплені в підлогу, щоб не заважати. Крім того, що FV2030 може пересуватися сам, ним ще можна керувати з допомогою смартфона. До того ж він має дрон-коптер, який може полетіти перед машиною, щоб подивитися чи є затори попереду.

Дату виходу серії ще не назвали, але виходячи з назви, час на реалізацію всіх нововведень – до 2030 року.

Нагадаємо, китайський автовиробник Chery анонсував концепт кросовера на електротязі.

Зараз ви читаєте новину «Chery представило футуристичний концепт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути