четвер, 28 березня 2019 14:43

Четверо українців купили найдорожчий позашляховик світу

Четверо українців купили найдорожчий позашляховик світу
Українці купили 4 найдорожчих позашляховиків світу Rolls-Royce Cullinan. Фото: instagram.com/vehicles.exclusive

Українці купили 4 найдорожчі позашляховики світу Rolls-Royce Cullinan. Дозволена виробником квота на нашу країну - 6 авто.

Нові Rolls-Royce засвітилися в Києві і Дніпрі. Позашляховик вибирають тільки в чорному кольорі, пише topgir.com.ua.

Купити таке авто в Україні можна від 12,5 млн грн. Його називають царем позашляховиків. Важить 2,6 т, має двигун об'ємом 6,75 л, розганяється до 250 км/год. Система повного приводу під'єднує в автоматичному режимі задні колеса, коли пробуксовують передні. Машина проходить півметровий брід, автоматично регулює тиск шин, залежно від типу дорожнього покриття. Під час зупинок для зручності висадки пасажирів кузов опускається на 4 см.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ford закриває заводи в Росії

Позашляховик має понад 20 систем допомоги водієві. Серед них - адаптивний круїз-контроль, що самостійно підтримує дистанцію відносно машини попереду, автоматична система зупинки за виявлення перешкод.

28 березня в Києві на проспекті Валерія Лобановського, 119 трапилась аварія з автомобілями Lada Kalina, Chevrolet Lacetti, BMW X6, Mitsubishi Lancer, Renault Logan і Daewоo Nexia. Водій BMW на великій швидкості виїхав на зустрічну смугу і врізався в інші машини.

Зараз ви читаєте новину «Четверо українців купили найдорожчий позашляховик світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути