вівторок, 22 жовтня 2013 18:58

Caterham розсекретив характеристики свого найповільнішого спорткара
6

Британський виробник Caterham поділився детальною інформацією про свою наймалопотужнішу та найекономічнішу моделі Seven 160.

Новинка оснащена трициліндровим двигуном Suzuki об'ємом 660 кубічних сантиметрів, який встановлюється на варіант позашляховика Jimny для японського ринку. У Caterham агрегат форсували з 64 до 81 кінської сили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперкар для бідних і квадроцикл за 2 тисячі доларів - Топ-5 найдешевших автомобілів

Мотор працює в парі з п'ятиступінчастою "механікою" , також поставляється Suzuki і доопрацьованій фахівцями британської фірми . З нуля до 96 кілометрів на годину спорткар зможе прискорюватися за 6,5 секунди . Максимальна швидкість - 160 кілометрів на годину.

Виробництво Caterham Seven 160 почнеться в січні 2014 року, а продажі стартують навесні . Вартість новинки у вигляді кіт-кара (машини, яка поставляється в розібраному вигляді і призначена для самостійної збірки власником) складе 14 тисяч 995 фунтів стерлінгів (24,1 тисячі доларів США ) . Готовий автомобіль обійдеться в 17 тисяч 995 фунтів ( 29 тисяч доларів).

Зараз ви читаєте новину «Caterham розсекретив характеристики свого найповільнішого спорткара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути