вівторок, 02 квітня 2019 13:02

Швидший за Tesla і Porsche - показали "Запорожець" з рекордним розгоном до "сотні"
2

Перероблений ЗАЗ-965
Фото: 1k.com.ua
Перероблений ЗАЗ-965

Тюнери перетворили "Запорожець" на спортивний автомобіль.

ЗАЗ-965 перетворили в хот-род. На одну вісь встановили два двигуни на кожну вісь сумарною потужністю 300 кінських сил. Вага машини - 570 кг. За рахунок цих двох факторів ЗАЗ може розігнатися до 100 км/год за 3,4 с

Всього декілька десятків машин в світі здатні розвинути сто км/год менш ніж, за 4 секунди. До порівняння найпопулярніший на сьогодні електромобіль Tesla Model S розганяється до 100 км/год за 3.5 с. Серійна BMW 3-Series 330i AT має розгін до ста за 5,8 с. А Porsche 911 Комплектації 3.0 PDK Carrera 4S Cabriolet "заїжджає у сотню" за 3.6 с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернулися - автобуси окупантів знову продають в Україні

Подивитись на автомобіль можна в музеї "Ретро Юніон" в Санкт-Петербурзі. Машина оснащена одразу двома двигунами на одну вісь. Потужність кожного становить 150 кінських сил.

Творці заявляють, що автомобіль вагою 570 кг вийшов надзвичайно динамічним. Він здатен досягнути сотні усього за 3,4 с. Крім цього машина отримала повний привід, повідомляє 2Drive.

Зовнішній вигляд ЗАЗ-965 також змінився. Його риси стали більш обтічними, з обох боків встановили великі повітрозабірники. На даху автомобіля зробили антикрило.

У майстерні Shif Custom в Америці побудували незвичайний Запорожець із складовими Porsche. Усі внутрішні запчастини автомобіля – від Porsche Boxster S першого покоління. Середньомоторний родстер оснащений 3,2-літровим двигуном потужністю 250 кінських сил. Родстер знайшов традиційні риси Запорожця на кшталт круглих фар або "вух". При цьому лобове скло, дзеркала, м'який дах і весь салон залишилися від Porsche.

Зараз ви читаєте новину «Швидший за Tesla і Porsche - показали "Запорожець" з рекордним розгоном до "сотні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути