Ексклюзиви
вівторок, 10 вересня 2013 14:35

Bugatti представили в Франфурті "іменний автомобіль" Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse

Bugatti на виставці у Франкфурті презентувала ексклюзивну версію Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse "Jean- Pierre Wimille", яка створена з нагоди 105-річчя французького гонщика Жана-П'єра Вімія .

Новинка стане першою в серії з шести "іменних" модифікацій, які будуть побудовані в рамках проекту "Les Legendes de Bugatti" - "Легенди Бугатті". Кожен автомобіль серії буде виготовлений тиражем всього три екземпляри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Bugatti Veyron може перетворитися на лімузин - примхи арабських шейхів

Сучасний Veyron оснащений 8,0 - літровим мотором W16, який розвиває 1200 к.с. і володіє крутним моментом 1500 Нм.

Автомобіль розганяє 100 км/год всього за 2,6 секунди, а максимальна швидкість автомобіля 408,84 км / год, що є світовим рекордом для серійних авто з відкритим верхом.

Новинка виконана в колірній палітрі, що відповідає забарвленню гоночного Bugatti Type 57G Tank Жана-П'єра Вімія. Панелі карбонового кузова пофарбовані в два відтінки синього кольору, аналогічних історичному прототипу, а на кришці паливного і масляного резервуарів викарбуване лазерне гравіювання, що повторює підпис легендарного французького гонщика.

Салон також має двоколірну гаму. Для обробки використовується шкіра і карбон двох відтінків синього кольору. Cінє-біло-червоні декоративні шви обробки рульового колеса і важеля КП символізують триколор французького прапора.

Зараз ви читаєте новину «Bugatti представили в Франфурті "іменний автомобіль" Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути