Ексклюзиви
вівторок, 22 лютого 2011 14:47

"Богдан" продаватиме китайське авто - конкурента Lanos і Logan

"Богдан" продаватиме китайське авто - конкурента Lanos і Logan

Корпорація "Богдан" і китайська Chongqing Lifan Industry (Group) підписали довгостроковий контракт на ексклюзивну дистрибуцію всього модельного ряду авто Lifan в Україні.

Про це повідомив прес-секретар "Богдана" Сергій Красуля, передає портал "Дело".

Вже у другому кварталі поточного року в торгово-сервісній мережі "Богдана" почнуть продажі та обслуговування авто.

"Китайський автопром стрімко розвивається. Крокуючи в ногу з часом, наша компанія ухвалила рішення розширити власний портфель брендів. Ми впевнені - автомобілі Lifan будуть мати неабиякий попит в українського споживача", - зазначив Ігор Ткаченко, керівник проекту Lifan експортно-імпортної компанії у складі корпорації.

Планом продажів на поточний рік передбачено реалізацію щонайменше 750 авто під брендом Lifan.

"У переліку питань, які обговорюються з китайським партнером, головне місце займає питання розширення ринків збуту на ринках країн СНД", - зауважив Ткаченко.

До цього часу корпорація "Богдан" залишалася єдиною компанією серед основних операторів автомобільного ринку України, яка не мала в портфелі жодного китайського бренду легкових авто.

Промислова група Lifan заснована 1992 року. Є одним з найбільших приватних підприємств Китаю. Спеціалізується на виробництві мотоциклів (виробник № 2 двигунів до мотоциклів у світі), легкових автомобілів, автобусів, генераторів і силових агрегатів. Компанія 2009 року  потрапила до списку Форбс "Найкращі підприємства Китаю".

Lifan серед конкурентів на українському ринку у "В" класі матиме авто Chery Kimo, Chevrolet Aveo (Hatch) (обидві представляє корпорація "УкрАвто"), в "С" класі - Zaz Lanos, Zaz Forza (представляє корпорація "УкрАвто"), Geely MK (представляє група компаній "АІС"), Renault Logan, в "С-high" - Chery Elara, Geely FC.

Зараз ви читаєте новину «"Богдан" продаватиме китайське авто - конкурента Lanos і Logan». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути