середа, 10 серпня 2011 10:23

BMW випустить екологічний i4 та спортивний і5
9

Фото: Фото: BMW

У BMW задумалися про розширення свого екологічного суб-бренду i. До поданих недавно компактному хетчбеку i3 і спорткару i8, за чутками, незабаром приєднаються ще дві моделі - більш практична і більш спортивна.

На платформі хетчбека i3 баварці збираються випустити доступніший варіант екологічно чистого спорткара. BMW i4 буде орієнтований на тих, кому імпонує ідеологія купе i8, але пригнічує його ціна. Як повідомляє BMWBlog, BMW i4 отримає дводверний кузов і повністю електричну або гібридну силову установку з можливістю підзарядки від побутової мережі.

Просочилася до Мережі також  інформація про BMW i5. Для цієї моделі використовують платформу спорткара i8, але "ай-п'ять" буде середньорозмірним чотирьохдверним седаном з кузовом, що нагадує купе, тобто повинен буде стати утилітарною моделлю баварського суб-бренду.

Очікують, що обидві новинки збережуть дизайнерську стилістику вже представлених моделей і також будуть побудовані з широким використанням сучасних композитних матеріалів.З урахуванням того, що серійний BMW i3 має з'явитися тільки в 2013 році, початку виробництва BMW i4 і i5 можна чекати тільки ближче до кінця десятиліття. Кажуть і про те, що у BMW i8 з'явиться модифікація в кузові "кабріолет" - якщо це виявиться правдою, на її випуск можна розраховувати в 2014 році.

Зараз ви читаєте новину «BMW випустить екологічний i4 та спортивний і5». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути