понеділок, 23 травня 2011 14:35

BMW створив концепт на честь своїх спортивних успіхів
24

Фото: Фото: BMW

Баварці показали на дизайнерській виставці в італійській Villa d'Este концептуальний BMW 328 Hommage з виразним нальотом "ретро". Присвячена робота легендарному спорткару 30-х років минулого століття, але виконана у виключно сучасному дусі.

BMW 328 Hommage, за деякими даними, побудований на базі вже відомого концепту Vision Connected Drive, але отримав низку дизайнерських новинок, що чітко ріднять його зі знаменитістю минулого. До них налеєать характерні грати радіатора, шкіряні ремені, перехрещуються капот, відсутність дверей і подвійне асиметричне лобове скло.

Концепт вийшов надзвичайно легким - всього 780 кг, завдяки найширшому використанню пластику, армованого карбоном. Крім нього, інтер'єр концепту облагороджений за допомогою шкіри і карбону. Замість бортових приладів використовуються два iPhone, водія і пасажира - для них передбачені спеціальні утримувачі. Встановлені у передню панель, гаджети перетворюються на дисплеї, що виводять на свої екрани масу додаткової інформації. Наприклад, свідчення навігаційної системи або секундоміра. Ця система отримала назву Tripmaster.

Про силову установку відомо лише, що її серцем є трилітрова рядна "шістка". Також невідомо, яка подальша доля чекає виключно ефектний концепт-кар, однак, швидше за все, після кількох виставок, BMW 328 Hommage "приземлиться" в офіційному музеї марки.

Зараз ви читаєте новину «BMW створив концепт на честь своїх спортивних успіхів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути