вівторок, 30 липня 2013 09:31

BMW офіційно представила новий електромобіль i3 2014
14

Фото: Фото: Reuters

Баварська компанія BMW представила електромобіль i3 2014 на спеціальних заходах, що одночасно стартували у Нью-Йорку, Лондоні та Пекіні.

Автомобіль, описаний як "революційний крок на шляху до екологічно стійкої транспортної системи", має знайомий дизайн, представлений у 2011-му році на автосалоні у Франкфурті за допомогою концептуальної версії. Серед відмінних елементів екстер'єру - радіаторна решітка, П-подібні передні світлодіодні фари і чорний капот.

Цікаво, що салон втілює у собі всю ідею екологічності автомобіля, оскільки для його оббивку і обробку була використана оброблена екологічно чистим способом шкіра, дерево і шерсть, а також інші матеріали, виготовлені з поновлюваних джерел.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережу "злили" засекречені зображення серійного електрокара BMW i3

За привід машини відповідає електромотор (170 к. с. і 250 Нм), який, у свою чергу, живиться від 22 кВт-год літій-іонного акумулятора. Електродвигун підключений до 1-ступінчастої коробки передач, що дозволяє задньопривідній моделі розганятися від 0 до 100 км/год за 7.2 секунди і розвивати максимальну швидкість у 150 км/год. На одному заряді батареї, залежно від швидкості руху, електромобіль може проїхати від 130 до 160 км.

Модель BMW i3 2014 у Німеччині буде продаватися за стартовою ціною €34.950.

Зараз ви читаєте новину «BMW офіційно представила новий електромобіль i3 2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути