середа, 21 березня 2012 09:40

BMW почала обкатку X1 з новими бамперами
5

Прототип компактного кросовера BMW X1 потрапив на очі фотошпигунам з закамуфльованими бамперами. Очевидно, йдеться про підготовку кросовера баварським концерном до першого рестайлінгу в житті моделі.

Судячи з порівняно невеликої кількості камуфляжу на кузові прототипу, рестайлінг буде не надто значним. За попередніми даними, модернізації зазнають обидва бампера і світлотехніка, як головна, так і задня.

Не виключено, що дещо буде доопрацьовано інтер'єр. Однак найімовірніше, в цьому випадку виробники обмежаться традиційним розширенням списку оздоблювальних матеріалів.

Мало що відомо і про наступну моторну гаму. На американському ринку вона повинна поповнитися чотирициліндровим турбованим мотором об'ємом 2,0 літра, що розвиває 245 кінських сил і 350 Нм крутного моменту. У європейській специфікації кросовер з таким двигуном і 6-ступінчастою МКПП прискорюється до 100 км/год за 6,1 секунди.

Зазначимо, що представити рестайлінговий BMW X1 баварці мають намір уже в квітні, на виставці в Нью-Йорку. До осені новинка з'явиться у північноамериканських дилерів, а ось європейцям, за деякими даними, доведеться почекати наступного року.

Зараз ви читаєте новину «BMW почала обкатку X1 з новими бамперами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути