понеділок, 12 листопада 2012 10:19

BMW M6 Gran Coupe показали обраним клієнтам
7

Фото: Фото: car.autohome.com

Серійний BMW M6 Gran Coupe з'явився перед обраною публікою в рамках закритого показу на Нюрбургринзі. Проте фотографії новинки, зроблені на заході, просочилися в Інтернет. Публічний дебют самого потужного чотирьохдверного купе від BMW відбудеться в січні.

У BMW поки воліють не розповсюджувати інформацію про технічний бік питання. Але за фотографіями можна зробити висновок про те, як зміниться зовнішність Gran Coupe після додавання літери М. Чотиридверне купе отримає 20-дюймові колісні диски, новий аеродинамічний пакет з агресивними бамперами, дифузор і значні гальмівні диски. Крім того, за попередніми даними, M6 Gran Coupe пройде і низку заходів зі зниження ваги, включаючи заміну частини кузовних деталей на карбонові аналоги.

Що стосується силового агрегату, то відомо, що найпотужнішу версію баварської четирехдверка будуть оснащувати восьмициліндровим двигуном об'ємом 4,4 л з подвійним турбонаддувом. Він буде розвивати близько 560 л.с. і 680 Нм. Причому максимум крутного моменту буде доступний в діапазоні від 1750 до 5750 об/хв. Таким чином, M6 Gran Coupe просто запозичить двигун у дводверної версії. До слова, BMW M6 витрачає на прискорення до 100 км/год 4,2 секунди. Очевидно, що Gran Coupe буде трохи повільніше.

Агрегатувати V8 в BMW збираються з 7-ступінчастою фірмової КПП з двома зчепленнями. Крім того, новинка отримає і активний диференціал.

Інтернет-прем'єра BMW M6 Gran Coupe відбудеться в грудні, а публічний дебют новинки намічений на Детройтський автосалон.

Зараз ви читаєте новину «BMW M6 Gran Coupe показали обраним клієнтам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути