четвер, 18 вересня 2008 10:58

BMW готує кабріолет Z2 (ФОТО)

 
BMW готує новий родстер на основі 1-series, який стане найменшим кабріолетом в лінійці німецького виробника і отримає ряд чотирициліндрових двигунів, повідомляє MotorAuthority з посиланням на німецьке видання AutoZeitung. Якщо керівництво BMW схвалить випуск моделі, то так званий Z2 вийде на ринок в кінці 2012 - початку 2013 року, хоча ніяких офіційних даних із цього приводу немає.

Головними перевагами майбутньої моделі є відносно низька ціна і економічність. Модель буде дешевша за свого старшого побратима BMWZ4 приблизно на 5 тисяч доларів, а легка конструкції кузова з матерчатим верхом і малооб"ємні агрегати дозволять максимально скоротити витрати на утримання і уникнути високих податків в країнах на зразок Британії.

Серед потенційних агрегатів називають 120-сильний бензиновий двигун для базової моделі і могутніший варіант з турбонаддувом, що розвиває 211 кінських сил. Очікується, що автомобіль зможе розігнатися до 100 кілометрів на годину приблизно за 7 секунд при максимальній швидкості близько 240 кілометрів на годину.

За своїми характеристиками нинішній кабріолет BMW1-series з 3,0-літровим шестициліндровим турбодвигуном перевершує Z2, вміщаючи на двох пасажирів більше. Як би там не було, наступний Z4, вихід якого намічений на 2009 рік, обіцяє вирости як в ціні, так і в розмірі, що залишає достатньо місця для потенційного меншого брата, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «BMW готує кабріолет Z2 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути