четвер, 18 серпня 2011 11:29

BMW готує три нові модифікації Х3 на осінь

BMW готує три нові модифікації Х3 на осінь

Німецький концерн BMW поповнимо лінійку компактного позашляховика Х3 двома новими модифікаціями. Новинки відрізнятимуться від інших представників баварського компакт-класу модернізованими моторами. Поява цих версій на ринку запланована на осінь поточного року.

Нові BMW X3 xDrive20i і BMW X3 xDrive35d отримають силові агрегати з технологією подвійного турбонаддуву BMW TwinPower Turbo. Вона включає в себе систему наддуву за принципом Twin Scroll (дві "равлики"), систему безпосереднього високоточного уприскування палива High Precision Injection, систему безступінчатого регулювання фаз газорозподілу Double-VANOS і систему бесступенчатой ??регулювання ходу клапанів VALVETRONIC.

Перший кроссовер - X3 xDrive20i - виступатиме як нова модель базового рівня з осені 2011 року. Бензиновий 2,0-літровий чотирициліндровий двигун, яким оснащений кросовер, розвиває 184 к.с. потужності і 270 Нм крутного моменту. Мотор поєднує в собі спортивну тягову характеристику з високою ефективністю. Поєднуватися силовий агрегат буде з 6-ступінчастою механічною коробкою передач, як опція пропонується 8-ступінчаста автоматична КПП. Кросовер оснащений також пакетом технологій BMW EfficientDynamics, який включає функцію Auto Start Stop.

BMW X3 xDrive35d оснастять новим 6-циліндровим дизельним двигуном також з технологією BMW TwinPower Turbo. Рядний силовий агрегат об'ємом 3 літри розвиває 313 л.с. при 4 400 об / хв. Максимальний обертовий момент 630 Нм, який новий дизельний двигун видає в діапазоні від 1 500 до 2 500 об / хв. За повідомленням виробника, цей варіант "ікс-третього" є найпотужнішим автомобілем в класі SAV. Кросовер серійно оснащують восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач, включаючи функцію автоматичного виключення і перезапуску двигуна Auto Start Stop.

Окрім нових моторів, BMW X3 отримає і нові опції: серійні і додаткові. Так, у списку обладнання з'явилися проекційний дисплей, а також функція Auto Hold, яка при рушанні з місця автоматично вимикає електричний гальмо стоянки, накладки на передню панель в чорному глянсовому виконанні.

Зараз ви читаєте новину «BMW готує три нові модифікації Х3 на осінь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути