Ексклюзиви
понеділок, 07 жовтня 2013 16:18

Більше третини українок зізналися, що не дуже добре водять автомобіль

Більше третини українок зізналися, що не дуже добре водять автомобіль

6200 респондентів з усієї України попросили оцінити свої навички водіння автомобілем. Свій рівень як "не дуже хороший" в даному питанні відзначили 36% жінок. У той же час, серед чоловіків таку оцінку своїм рівнем водіння дали лише 15 % респондентів.

Автомобільний сайт AUTO.ria.ua провів опитування серед своїх користувачів з метою з'ясувати, як українські автомобілісти ставляться до жінок-водіїв. За результатами опитування статі водія надають значення приблизно 58% чоловіків-автомобілістів. При цьому, 32% чоловіків ставляться до водіїв жіночої статі позитивно. Їм подобається сам факт того, що жінка водить авто.26% опитаних вважають, що жінкам не можна довіряти водіння автомобіля. Ще 42% респондентів-чоловіків заявили, що стать водія їм байдужа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розбірки на Подолі серед білого дня: дві автівки заблокували третю, почалась стрілянина

Більшість респондентів чоловічої статі (66,5 %) погодилися з думкою, що жінки в цілому водять гірше за чоловіків. А 86% з них зізналися, що не раз ставали свідками того, як представниці слабкої статі провокували небезпечну ситуацію на дорозі. Цікаво, що 58 % чоловіків відзначили, що іноді зустрічали на дорозі таких жінок, чия майстерність водіння викликала у них захоплення.

Зараз ви читаєте новину «Більше третини українок зізналися, що не дуже добре водять автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути