вівторок, 10 січня 2017 13:05

Bentley презентувала свою найпотужнішу модель
4

Минулого тижня британська компанія Bentley презентувала нову модель - Continental Supersports. Вона стала найпотужнішим і найшвидшим серійним авто в історії виробника.

Це швидкісне купе преміум-класу.

Bentley Continental розганяється до 336 км/год, 96 км набирає за 3,4 с.

Купе отримало 700-сильний 12-циліндровий двигун об'ємом 6 л, 2 турбіни і 8-ступінчасту коробку передач. Двигун оснастили продуктивнішими турбокомпресорами, збільшеним інтеркулером і посиленим коленвалом. Завдяки цьому комплексу, авто видає 710 к. с.

Окрім цього, суперкар є повнопривідним, інформує autoconsulting.

Вага Continental Supersports - 2750 кг. Його обладнали новою системою контролю вектору тяги - модифікацією Continental GT3-R. Вона окремо пригальмовує задні і передні колеса в поворотах, які підвищує точність їх проходження: електроніка "прикушує" одне із задніх коліс, тим самим відправляючи більше моменту на друге.

Водночас інженери марки послабили антипробуксувальну систему - трекшн-контроль.

Автомобіль має й інші особливості: 21-дюймові диски з шинами 275/35, карбон-керамічні гальма, новий обвіс з карбоновими аеродинамічними елементами і широкий спойлер на кришці багажника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали авто, які не варто купувати

Салон оброблений шкірою та штучною замшею - алькантарою.

На ринок Continental Supersports вийде 2017 року. Ціну на міжнародному ринку не повідомляють. Відомо, що у Великій Британії преміум-авто коштуватиме від 212 500 фунтів стерлінгів.

Анонсували й появу кабріолета Continental Supersports. Він важитиме 2900 кг. Розганятиметься до 96 км за 3,7 с. Максимальна швидкість автівки - 330 км/год.

Через високу популярність кросовера Bentley Bentayga, компанія планує випустити нову версію паркетника 2018 року.
Зараз ви читаєте новину «Bentley презентувала свою найпотужнішу модель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути