понеділок, 11 липня 2016 15:10

Bentley Muslanne переведуть на електротягу

Bentley Muslanne переведуть на електротягу
carpixel.net

Седан Bentley Mulsanne нинішнього покоління отримає модифікацію з повністю електричною силовою установкою.

За словами директора з продажу Bentley Ганса Хольцгартнера, в компанії почали обговорювати можливість випуску електричної версії флагманської моделі після того, як вони дізналися про намір китайської влади вкотре посилити вимоги щодо кількості шкідливих викидів автомобілів, повідомляє Autocar.

"Нині все говорить про те, що створення повністю електричного седана буде єдиною можливістю залишитися на ринку в деяких містах Китаю", - пояснив Хольцгартнер.

Електрична версія Mulsanne може з'явитися в низці європейських країн, де місцеві влади також лобіюють законопроекти про зменшення кількості шкідливих викидів у машин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві намагалися перереєструвати крадений Bentley Continental

Раніше стало відомо, що компанія Bentley відмовиться від 6,75-літрового бензинового твін-турбомотора, який використовують на седані Mulsanne. Флагманський седан наступного покоління повинен отримати новий 12-циліндровий агрегат, подробиць про який поки нема.

Нинішній Bentley Mulsanne оснащують турбованою "вісімкою" на 6,75 л, яка на стандартній модифікації розвиває 512 к. с. і 1020 Нм крутного моменту. На "зарядженій" версії Speed - 537 "коней" і 1100 Нм. Двигун працює в парі з 8-ступеневим "автоматом" ZF.

Нагадаємо, компанія Bentley офіційно підтвердила, що перший позашляховик в її історії зватиметься Bentayga.

Зараз ви читаєте новину «Bentley Muslanne переведуть на електротягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути