пʼятниця, 06 листопада 2020 22:07

Bentley повністю перейде на електромобілі

Bentley повністю перейде на електромобілі
В Bentley мають намір перебудувати виробництво і використовувати більше перероблених матеріалів. Фото: bentleymotors.com

Виробник люксових авто Bentley вирішив до 2030 року стати повністю електромобільною маркою, припинивши випуск автомоблів із двигунами внутрішнього згорання.

Стратегія такого переходу має назву Beyond 100. Про це повідомляє Укравтопром.

Передбачається, що Bentley представить перший електромобіль у 2025 році, а до 2026, крім електромобіля, буде випускати виключно гібриди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найпопулярніші авто в ЄС: гібриди та електрокари наступають

"Судячи з усього, 2030 рік обраний не випадково. Саме тоді в Великобританії планується ввести заборону на продаж нових машин з двигунами внутрішнього згоряння. Крім переходу на електромобілі, в Bentley мають намір перебудувати виробництво і використовувати більше перероблених матеріалів.

Крім того, компанія встановить на дахах своїх будинків сонячні панелі і в цілому буде прагнути до використання переважно відновлюваної енергії", - сказано в повідомленні.

Компанія JATO Dynamics виявила тенденцію на європейському ринку. У вересні активно почали продаватись кросовери. Зараз вони займають 41,3% ринку. Український ринок перевищив цей показник, ще кілька років тому. Кількість кросоверів на українських дорогах удвічі перевищує легковий транспорт.

Зараз ви читаєте новину «Bentley повністю перейде на електромобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути