Ексклюзиви
пʼятниця, 17 листопада 2017 16:00

Банда зривала номери з "євроблях" і вимагала у власників винагороду

Банда зривала номери з "євроблях" і вимагала у власників винагороду
Зловмисники вимагали гроші за викрадені номери Фото: відкриті пошукові мережі

У Києві затримали банду, яка протягом двох місяців зривала номера з автомобілів з іноземною реєстрацією. Після чого вимагала за них винагороду у власників.

З заявами про крадіжку звернулися представники декількох посольств інших держав в Україні, повідомляє Страна.ua з посиланням на Нацполіцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінку оштрафували на 3 млн за машину на "євробляхах"

Зловмисники знімали номерні знаки, а на лобовому склі залишали записки з номером телефону. Коли власник телефонував їм, ті вимагали перерахувати на банківську картку певну суму коштів.

14 листопада у Кабміні зареєстрували законопроект, який фактично легалізує нерозмитнені авто. Так, у документі йдеться про те, що всі машини, які ввозять в Україну на термін більше ніж 90 днів, необхідно зареєструвати протягом 10 днів після перетину кордону. При цьому номери у машин залишатимуть такі ж. Інформацію про розмір мита та зборів під час реєстрації транспортних засобів поки що не озвучують.

Зараз ви читаєте новину «Банда зривала номери з "євроблях" і вимагала у власників винагороду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути